Rreth Nesh

Mantic është një kompani e Shërbimeve të Konsulencës së Teknologjisë së Informacionit që është e specializuar në ofrimin e zgjidhjeve për të përmbushur nevojat e klientëve. Ne jemi në gjendje t’u ofrojmë bizneseve të vogla dhe të mesme shërbime IT të shkëlqyera me kosto efektive dhe zgjidhje që do të përmirësojnë funksionalitetin e sistemeve tuaja të informacionit aktual

Nëse jeni duke kërkuar të transferoni burimet e shërbimeve IT, ju keni ardhur në vendin e duhur. Shërbimet e IT që ne ofrojmë janë zgjidhje  që përfshijnë pajisje kompjuterike, softuer, mbështetje teknike, etj.

Për të gjitha nevojat tuaja rreth IT, ne jemi në mbështetjen tuaj 24×7.

Vlerat E MANtic

  • Cilësia. Ne ofrojmë shërbime me cilësi të lartë dhe produkte që përputhen më mirë me nevojat e klientëve. Ne jemi shumë të ndjeshëm ndaj qëllimeve të klientëve, duke përmbushur premtimet tona dhe duke ofruar shërbime të larta për ecurinë projektit dhe më gjerë.
  • Ndershmëria. Ne ndjekim praktikat etike të biznesit.
  • Puna në grup Ne jemi të motivuar nga rezultatet. Ne kujdesemi për bashkëpunëtorët, klientët, konsulentët dhe partnerët tanë strategjikë.
  • Edukimi Ne inkurajojmë vazhdimsinë e të mësuarit. Ky është një angazhim për të zgjeruar dhe sfiduar njëri-tjetrin.
  • Integriteti Ne bëjmë atë që është e drejtë dhe ndjekim angazhimet tona. Ne jemi përgjegjës për veprimet dhe shërbimet tona.

Ekipi ynë

Ekipi ynë përbëhet  nga profesionistë të  certifikuar nga BA, IT Audit, PM, CCNA, CNE, CCNE, MCSE,.

Mantic ka tërhequr njerëz të talentuar dhe vazhdon t’i motivojë ata që të zhvillojnë më tej njohuritë dhe  aftësitë në fushat e tyre të interesit. Ekipi ynë përveç aftësive teknike ofron aftësi  rreth fushës së shërbimit ndaj klientit. Ne besojmë se burimi më i vlefshëm në ekonominë e sotme janë burimet njerëzore, dhe  kjo është mënyra sesi ne kemi krijuar ekipin e specializuar të ekspertëve tanë.

Ekipi ynë mund të kujdeset për çdo çështje IT në kompaninë tuaj